Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten

 
 
 

Algemene fietsboeken

 

 

Het ultieme fietsboek door C. Sidwells
Hardcover | 240 Pagina's | Uitgeverij het Spectrum | 2005
Beschrijving:
Een essentieel referentiewerk voor elke fietser, van zondagsfietser tot volleerd mountainbiker. Waardevolle adviezen over materiaal en kledij, professionele tips om je voor te bereiden op wedstrijden, en duidelijke stap-voor-stap foto's om je fietstechniek te perfectioneren en je fiets te repareren en te onderhouden.Met voorwoord van wielerlegende Eddy Merckx.
Recensie:
Een overzicht van de verschillende fietssoorten en hun onderlinge vergelijking, het fietsen op zich (beter leren remmen, klimmen en dalen), gezondheid en conditie, wedstrijden rijden en het onderhouden van de fiets. Alles komt uitvoerig aan bod. Aan het eind van het boek een verklarende woordenlijst, een literatuur- cq. video/cd-lijst en een alfabetisch register. Het voorwoord is van Eddy Merckx; de schrijver zelf is een fervent fietser en fietsjournalist. Elke pagina bevat diverse kleurenfoto's, -tekeningen of schema's waardoor de tekst ondersteund wordt. De uitvoering in licht glanzend papier maakt het geheel tot een fraai boekwerk. Een praktisch handboek over de fiets en het fietsen dat zowel voor de beginnende als de ervaren fietser een aanrader is.
(Biblion recensie, Beitj van Ek)
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

Het ultieme fietsboek<br>Sidwells, C.
Het ultieme fietsboek
C. Sidwells
 

 

   
200 tips voor de racefietser door A. Janssen
techniek - onderhoud - kleding - training - gezondheid
Paperback | 143 Pagina's | Tirion Uitgevers
ISBN10: 9043906956 | ISBN13: 9789043906951
Beschrijving:
Of je nu net begint of al een doorgewinterde fietser bent, in dit boek vind je een schat aan praktische informatie over alles wat met sportief fietsen te maken heeft. De redactie van het maandblad Fiets heeft de 200 beste tips voor racefietsers in dit boek gebundeld. In de diverse hoofdstukken komen alle aspecten van het racefietsen aan de orde.
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

200 tips voor de racefietser<br>A. Janssen
200 tips voor de racefietser
A. Janssen
 

 

   
Handboek fietsen door Tony Roberts
Hardcover | 160 Pagina's | Veltman Uitgevers B.V.
ISBN10: 9059203283 | ISBN13: 9789059203280
Beschrijving:
Dit boek is een stapsgewijze inleiding in de fietssport, voorzien van kleurenfoto's die aanpassingen, reparaties en onderhoud tonen die zelfs de beginner kan uitvoeren.
Lees over de technieken die profs gebruiken om bochten te rijden, te remmen op steile afdalingen, te klimmen en in een peloton te rijden. Het boek beschrijft hoe u efficiŽnt kunt trainen om uw doel te bereiken, of u nu wilt wedstrijdrijden, toeren of een bepaalde techniek wilt verbeteren.
Recensie:
Fraai uitgevoerd en rijk met kleurenfoto's geillustreerd handboek over de wielersport, bestemd voor iedereen die wil gaan beginnen met de wielersport, met toer- en racefietsen. Begonnen wordt met een kort overzicht van de geschiedenis van de wielersport. Dan informatie over een fiets uitkiezen, de anatomie van de fiets, kleding, houding op de fiets, onderhoud en reparatie, training, voeding, op de weg: techniek en tactiek, veiligheid en bescherming, en organisatie van de sport. Tot slot een overzicht van websites, een woordenlijst en een register. Voor een breed publiek.
(Biblion recensie, Redactie)
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

Handboek fietsen<br>Tony Roberts
Handboek fietsen
Tony Roberts

 

 
 

Start: mei 2005 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020